Töltés...
Görgessen le!

Legújabb híreink, fontos információink és szolgáltatásunkat érintő változások. Tudjon meg mindent időben!

Felejtse el a postai sorbanállást, egyenlítse ki számláját egyszerűen a SimplePay segítségével, vagy ügyfélkapus rendszerünkön keresztül PayPal-lal!

Az Ön igényeit kielégítő internet szolgáltatáscsomagunk keretében lehetősége van igénybevenni webmail levelezőfelületünket, így postafiókját elérheti bárhol is legyen.

Az alábbi menüpontban letölthető az Alföld.NET Kft. Általános Szerződési Feltételei és egyéb hasznos dokumentumok.

Számunkra kiemelten fontos, hogy gyermeke biztonságosan tudjon böngészni az interneten, véletlen se találhasson rá olyan tartalomra mely nem megfelelő neki. Töltse le az általunk javasolt szűrőszoftvereket!

Hasznos sebességmérőnk segítségével elemzni tudja az Önnél futó szolgáltatást. Tesztelje internete sávszélességét, mérje meg a letöltés és feltöltés gyorsaságát.

Projekt címe: Az Alföld.NET Kft. szolgáltatói tevékenységének komplex fejlesztése

Kedvezményezett: Alföld.NET Kft.

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-02315

Támogatás: 9 562 581 Ft, amely 70 %-os támogatási intenzitású, visszatérítendő támogatás

A megvalósítás időtartama: 2020.11.09. – 2021.06.22.

Projekt bemutatása:

A beruházással komplexen, átfogóan kívánjuk a vállalkozás internetszolgáltatói tevékenységét, működési feltételeit fejleszteni. A fejlesztendő tevékenységünk sajátosságából adódóan a szolgáltatásunk ellátásához főként információs technológiai eszközöket szükséges alkalmaznunk. Az ingatlan korszerűsítési munkákkal és napelemes rendszer kiépítésével működési körülményeinken tudunk javítani.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam támogatásával valósul meg.

 

 

Az oldal tetejére!