Cégünk története egész 1996-ig nyúlik vissza. A családi vállalkozásként Tom-Technik Kft. néven megalakult cég számítógépes eszközök kereskedelmével, szervizelésével és informatikai hálózatok kiépítésével kívánt foglalkozni. Számítástechnikai szaküzletünket TELE-COMP néven nyitottuk meg. A magas színvonalú kiszolgálás és a magas színvonalú szolgáltatás kiépítés miatt néhány év alatt a megye meghatározó informatikai cégévé váltunk.

Hálózatépítési tapasztalataink alapján egyik fő műszaki partnere lettünk egy helyi internetszolgáltató cégnek. Amikor ez a cég tevékenységét befejezte, a felmerülő internetes igények kielégítése érdekében 2004-ben új profillal bővítettük tevékenységünket, és Alföld.NET néven önálló internet szolgáltatást indítottunk el Békés megyében.

Napjainkra vállalkozásunk Békés megye egyik meghatározó internetszolgáltatójává nőtte ki magát. Békéscsabán kívül, jelenleg több 30 településen elérhető internetünk bel- és külterületen egyaránt. Szolgáltatásunkat évek óta igénybe vevő ügyfeleink között rengeteg lakossági ügyfél van, de számos céges, oktatási, illetve állami fenntartású intézmény is megtalálható. Ügyfeleink már megtapasztalhatták, hogy milyen előnyökkel is jár az, hogy választásukkal egy helyi, a multinacionális szolgáltatóknál sokkal rugalmasabb és emberközpontúbb ügyfélkezeléssel rendelkező vállalkozással kötöttek szerződést.

Székhelyünk Békéscsaba központjában, a Bartók Béla út 46-50 szám alatt található. Az internet szolgáltatás irányítása innen történik, az ügyfélszolgálati irodánkkal és a számítástechnikai szaküzletükkel egyetemben.

Célunk, hogy lendületes növekedéssel, hatékony irányítással és üzletvitellel, a megye legkedveltebb, legjobb ügyfélközpontú szolgáltatóvá váljunk. Sikereink zálogát munkatársaink felkészültsége, a helyi igények ismerete valamint kiváló ügyfélkapcsolataink tudatos fejlesztése jelenti.

Ismerjen meg minket és szolgáltatásunkat, valamint reméljük, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfelünk között tudhassuk!