Magas rendelkezésre állású, egyedi igényekre szabott minőségi üzleti internet és kiegészítő szolgáltatások az Ön cége sikeré érdekében!

 

Üzleti internet szolgáltatásunk

 

Internet szolgáltatásunk tökéletes választás a kisvállalkozásoktól a nagy adatforgalmú és akár több telephellyel rendelkező vállalatok és szervezetek számára is.

Üzleti szolgáltatásunk magas sávszélességű és akár szimmetrikus internetkapcsolatot biztosít. Az Önök igényeinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb kialakításával rövid idő alatt kiépítjük internet kapcsolatát.

 

Megbízható Internet szolgáltató partnert keres? - Jó hírünk van, megtalált minket!

Bizonytalan, lassú vállalkozása internet kapcsolata? – Ne féljen szolgáltatót váltani! A hálózati eszközök átállításában segítségére leszünk!

Szakmai kérdésekben nem tud egyeztetni jelenlegi szolgáltatójával? – A több mint 20 éves számítástechnikai és több mint 10 éves internet szolgáltatói múltunk garancia a felmerült hálózati problémák kiküszöbölésére, illetve új hálózatuk tervezésére.

Kamera rendszerét távolról is elérhetővé kívánja tenni, de nem tud jelenlegi szolgáltatója magas feltöltési sebességet biztosítani? Kérje egyedi, kamerarendszerekhez igazított feltöltésű sebességű legyen a telephelye akár bel-, vagy külterületen.

 

 

ptp