Töltés...
Görgessen le!

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton (is) szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a levelezés és webtárhely szolgáltatásunkat érintő fejlesztéseket hajtunk végre, mely alapján kimaradások várhatóak az alábbi időintervallumban:

Munkavégzés kezdete:   2020.03.21.  22:00 óra
Munkavégzés vége:   2020.03.22.   04:00 óra

A megadott intervallumban az említett szolgáltatásokban kiesések várhatóak.

Előre is köszönjük szíves türelmüket és megértésüket!

Alföld.NET

Tisztelt Ügyfeleink!

Az elmúlt hetekben a koronavírus-járvány megérkezett Európába.  Miután a WHO világjárvánnyá nyilvánította a vírus okozta fertőzést, cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a fejleményeket, és haladéktalanul gondoskodik a szükséges intézkedésekről.

A koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az Önök és kollégáink védelme érdekében

ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON A SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉS SZÜNETEL!

                                                   

Ügyintézési igényeket - a megszokottak szerinti nyitvatartási időben - a 66/520-600-as központi számon, és a 20/474-8282-es hibabejelentő számon rögzítjük, valamint az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. –re küldött emailekre is a lehető gyorsabban válaszolunk, ezáltal a rugalmas és gyors ügyintézések a továbbiakban is biztosítva vannak.

Amennyiben üzletünkben terméket kíván vásárolni, valamint a webshop.alfold.net oldalon kíván terméket rendelni, kérem ez esetben is egyeztessen kollégánkkal a fenti elérhetőségeken.

Jó egészséget kívánunk minden kedves leendő és meglévő ügyfelünknek!

             

Alföld.NET Kft.

Az oldal tetejére!