Töltés...
Görgessen le!

Tisztelt szabadkígyósi Ügyfeleink!

 

 

Ezúton (is) szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a szabadkígyósi víztorony tetején antennatelepítési munkálatok miatt az internet szolgáltatásban kimaradások várhatóak az alábbi időintervallumban:

Munkavégzés kezdete: 2018.11.08 07:00 óra
Munkavégzés vége: 2018.11.08 13:00 óra

Munka leírása:

A víztornyon mobiltelefonszolgáltatás céljából antennák kerülnek kihelyezésre, melynek felhelyezésével együtt az antennatartó árbócok cseréréje is megtörténik. A munkálattal egyúttal cégünk a hálózatában fejlesztési és modernizálási munkáltatokat is elvégez az internet szolgáltatás minőségének a növelése céljából.

Előre is köszönjük szíves türelmüket és megértésüket! Felmerült kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodánk 2018. november 10-én zárva tart. 2018.11.12-én, hétfőtől a megszokott nyitvatartási renddel várjuk Ügyfeleinket.

Technikai segítségnyújtással kapcsolatban a hibabejelentő telefonszámunkon a zárva tartás idején is elérhetőek vagyunk.

Kellemes hétvégét kívánunk!

 

Bizonyára már Ön is értesült arról, hogy a Digitális Jólét Program keretében az internet szolgáltatás áfa kulcsa a jelenlegi 18%-ról 5%-ra csökken.* Az Ön által fizetendő díjban az áfacsökkentést teljes mértékben érvényesíteni fogjuk!

  

* Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 2018. január 1-jétől hatályos módosításával.

Tájékoztatjuk, hogy az internet szolgáltatási és számítástechnikai kereskedelmi üzletágunk  2017. április 01.-től Alföld.NET Kft. néven működik tovább...

Cégünk széles lefedettségének köszönhetően, Békés megye számos pontján biztosítani tudunk internetet az ügyfeleinknek. Tekintse meg részletes lefedettségi térképünket és vegye igénybe szolgáltatásainkat.

1. oldal / 2

Az oldal tetejére!