Tisztelt Ügyfelünk!

 

Cégünk elkötelezett abban, hogy a koronavírus miatt megnövekedett felhasználási igények alapján segítse az otthon dolgozó, illetve tanuló ügyfeleiket. Ez alapján kétféle lehetőséget biztosítunk leendő és meglévő ügyfeleinknek. Az egyik lehetőség, hogy kétszer nagyobb internet sávszélesség biztosítunk a jelenleg aktuális előfizetési díj megtartása mellett. Az igényléseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. –címen fogadjuk. A magasabb sebességen történő szolgáltatás a koronavírus általi korlátozások végéig tartanak.

Amennyiben megelégedett a jelenlegi díjcsomagban biztosított sebességgel, az alábbiak szerint, a kormány által bejelentett szerinti 30 napra szóló díjmentes használat mellett is dönthet.

 

A kormányzat bejelentése alapján az alapfokú oktatásban digitális munkarendben tanuló diákok és családjaik, valamint az abban tanító pedagógusok ingyenes internet szolgáltatásban részesülnek 30 napig.

Amennyiben Ön jogosult a díjmentes internet szolgáltatás igénybevételére, kérjük igényét  jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre 2021. március 19-ig. (Személyes ügyintézésre a vírushelyzetre való tekintettel nincs lehetőség.)

A levélben az alábbi adatokat kell hiánytalanul szerepeltetni:

  • Vevőkód (Korábbi számlák tetején található, új megrendelés esetén nem kötelező)
  • Ügyfél neve
  • Szolgáltatás igénybevételének helye
  • Jogosultság alapja (azaz hogy a személy tanuló, vagy pedagógus)
  • Oktatási azonosító szám (Diákigazolványon található)
  • Büntetőjogi felelősségi nyilatkozat az adatok helyességéről, valamint az igénybevétel jogszerűségéről

Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vírushelyzetben is megbízható, magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk Önöknek!

Kérdés esetén a 66/520-600 telefonszámunkon, valamint az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön készséggel állunk rendelkezésükre!

Üdvözlettel: Alföld.NET Kft. ügyfélszolgálat