Főoldal / Pályázatok

Pályázatok

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy hosszas előkészítő munka után 2009 őszétől nagyszabású fejlesztést valósítunk meg.

Az új hálózat építésének köszönhetően nagyobb sávszélességű és jóval stabilabb internet szolgáltatás lesz igénybe vehető.

umft eu logopar

Projekt címe:  Tom-Technik Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. informatikai technológia fejlesztés és eszközbeszerzés

Pályázat száma:   GOP-2.1.1-09/A-2009-2874

A projekt nettó összköltsége: 30 339 600 Ft

Igényelt támogatás: 15 169 800 Ft

Kedvezményezett neve: Tom-Technik Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhelye: 5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 46-50.

Tel.: 66/520-600 Fax: 66/520-609

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Projekt rövid összefoglalója: Cégünk a színvonalas, stabil szélessávú internetszolgáltatás nyújtása érdekében informatikai technológia fejlesztést és eszközbeszerzést hajt végre. A megvalósítás egyik része egy korszerű szerverterem kialakítása. A vásárolni kívánt szerverekkel igen színvonalas, biztonságos és gyors háttérkiszolgálást tudunk végezni (webszerver, levelezőszerver). A rendszer stabilitását a szünetmentes tápegységekkel, illetve az agregátorral biztosítanánk. Az irodai számítástechnikai berendezések vásárlásával internetes ügyfeleink részére teljeskörű és rugalmas szolgáltatási kört tudunk nyújtani. A szerszámpark az eszközök felszereléséhez, beüzemeléséhez és üzemeltetéséhez szükséges, továbbá az ügyfeleknél történő bekötési munkálatok szakszerű elvégzéséhez. Ezen projekt megvalósításával Békés megye elmaradottabb településein is biztosíthatóvá válik egy magasabb színvonalú, stabil internetszolgáltatás nyújtása.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

image001

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

infovonal: 06 40 638 638

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.nfu.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

image002

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt

Postacím: 1539 Budapest, Pf. 684.

Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.

Tel:(+36-40)200-617

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.magzrt.hu

A Nemzeti Diverzifikációs Program keretében megvalósuló mikrovállalkozások létrehozása és fejlesztése

Projekt címe: Tom-Technik Kft. K

Komplex fejlesztése Támogatás összege: 51.240.344 Ft (189.484 EUR)

A projekt összköltségéből a támogatás aránya: 60%

Kedvezményezett neve: Tom-Technik Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhelye: 5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 46-50.

Tel.: 66/520-600 Fax: 66/520-609

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készült az Európai Mezőgazdasági Garancia Alap társfinanszírozásában és a Magyar Köztársaság támogatásával.

Projekt rövid összefoglalója:

Szolgáltatásunkat több kistérségben (békéscsabai, békési, sarkadi, gyulai, mezőkovácsházi és mezőtúri) nyújtjuk, főként azokon a hátrányos helyzetű településeken, település-részeken, ahol nem gazdaságos a kábeles internet kiépítése, illetve a GSM alapú kapcsolat is gyenge. A megnövekedett megrendelői igények miatt szükségszerű szolgáltatásunk teljesítményét, minőségét és az ügyfélszolgálatot fejleszteni. A vállalkozás székhelye egy közel 1 ha-os ipari telepen van, ahol több, (15-20) másik cég is működik, azonban az egész telep energiaellátását egyetlen elektromos betáp látja el. A rendszer ezért túlterhelt, emiatt gyakoriak az áram ingadozások, amely szolgáltatásunk minőségét jelentősen rontja. A biztonságos szolgáltatás műszaki-technikai hátterének javítása elengedhetetlen.