Szolgáltatásunk elérhető Békés megye több,
mint 30 településén
és külterületeken is!

LAKOSSÁGI CSOMAGOK

Ha unja, hogy akadozik az internet vagy csak egyszerűen nem volt az Ön településén megbízható szolgáltatás, tekintse meg bővülő lefedettségi térképünket és igényelje ingyenes felmérésünket!

Bankkártyás fizetés otthonról

Tisztelt Ügyfelünk!
 
Felejtse el a postai sorbanállást, egyenlítse ki számláját egyszerűen, online felületünkön!

Ehhez nem kell mást tenni, mint a számlákon található adatokkal belépni Ügyfélkapus rendszerünkbe, majd a számlázás menüben a kiegyenlíteni kívánt számla sorához tartozó paypal logóra kattintani.

cards

bovebben

 

 

 

Wifi routert legolcsóbban tőlünk!

Vásároljon kiváló minőségű WiFi routereket a szakértőtől, a létező legkedvezőbb áron! Vásárláskor ügyfeleinknek a router beállítása ingyenes!

 TL-WR740N TL-WR841ND

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat. Telefon: +36 (66) 520-600, vagy irodánkat személyesen a Bartók Béla út 46-50. szám alatt.

bovebben

 

 

Lefedettség

coverage

 

Excellent SME

 

A COFACE Hungary 2016.10.12-i vizsgálata alapján cégünk megfelelt az Excellent SME Tanúsítvány Feltételeinek, és eszerint Magyarország legmegbízhatóbb cégei közé tartozik.

kod01

Előfizetői AKCIÓ

actionSpóroljon meg egy teljes havidíjat!

Ajánlja internetszolgáltatásunkat ismerőseinek!

Hozzon egy új ügyfelet és mi elengedjük az Ön következő havidíját! Miután, sikeresen létesítettük az Ön által ajánlott személynek az internetet, Önnek az ezt követő hónapban 0-Ft -os számlát küldünk, így megspóról egy teljes havidíjat.

bovebben

 

 

Tájékoztató ÁFA változásról

Tisztelt Ügyfeleink!

A 6/2016. (IX. 30.) NMHH rendelet alapján 2017. január 1-től az Internet szolgáltatásokat érintő ÁFA mértéke 27%-ról 18%-ra csökken. Ennek megfelelően internet szolgáltatási díjaink is - függetlenül a csomag típusától - az ÁFA csökkenés mértékével kerülnek kiszámításra 2017. január 1-től.

 

Nyilatkozat bővebben